Portfölj

Portföljen uppdateras i realtid, på så sätt finns portföljförändringarna konstant tillgängliga.

En något mer iögonfallande sammanställning av portföljfördelningen, även den uppdaterad i realtid. Sorterad i bokstavsordning, placera muspekaren över tårtbiten för att se värdet av innehavet.


6 kommentarer:

 1. Riktigt fina innehav tycker jag.
  Planerar du på att köpa mer Kone nu när det är rea? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju en ganska liten dipp för tillfället men jag började köpa in Kone på absoluta toppen i augusti så kommer hålla ögonen på kursen. Har haft några ordrar liggandes men de har inte kommit till avslut. Håller kursen sig kring dessa nivåer eller ökar kommer jag att avvakta, dippar den några procent ytterligare så är planen att fylla på lite extra. Det är taktiken i stora drag.

   Lycka till med både investeringarna och bloggen, det ser ut som att 2017 kommer att bjuda på en fin utdelningsökning för dig. Mycket trevligt kan jag tänka mig :)

   Radera
 2. Fin portfölj med många fina innehav :) Fortsatt lycka till med portföljen :-) Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Jag ser fram emot att låta den fortsätta växa :) Lycka till med det fortsatta portföljbygget själv!

   Radera
 3. Måste få fråga. Hur är det du hämtar ut infon i realtid från Avanza? =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte Avanza som bjuder på funktionen utan Google Finance. Om du använder dig av Google Spreadsheets (rekommenderas varmt) så finns det en funktion som hämtar nuvarande kurs. Om du matar in följande i en cell så får du nuvarande kurs för ICA:

   =GOOGLEFINANCE("STO:ICA")

   Matar du istället in det nedan så får du samma sak fast för Johnson & Johnson:

   =GOOGLEFINANCE("NYSE:JNJ")

   Finns mycket att leka runt med! Att sedan få det till bloggen krävs att du publicerar delar av ditt ark, finns bra guider som visar hur man gör. Hojta gärna till om det är något kring funktionaliteten som du undrar över :)

   Radera