What's in the box?

Jag hade hoppats på att kunna dela med mig av en investeringsnyhet idag men tyvärr jag har inte fått all information som jag behöver, därav får jag avvakta ytterligare. Min förhoppning är att kunna komma med avslöjandet redan imorgon.


Till dess ger jag här en liten rebus som ger en ledtråd om vad för typ av investering det rör sig om:++ERADI övrigt fortsatte G4S att stiga idag, upp strax under +5%. Även H&M hade en riktigt stabil dag och slutade nära +2%, det var inte igår. Det har inte blivit några köp under dagen men har haft ett öga på börsen, som vanligt. November kommer troligtvis att bli en lugn investeringsmånad om vi bortser från investeringen som jag har hintat om ovan. Skulle ICA dippa på rapporten nästa vecka så är dock sannolikheten stor att jag gör en påfyllning.

Med denna kryptiska uppdatering tackar jag för mig. Någon som kan knäcka rebusen? 

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Haha, den sista halvan är rätt. Close but no cigar!

   Radera
 2. ok, ...noterad, så långt kom jag också, hmm, ska fortsätta fundera!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den röda bollen kanske var långsökt. Tanken var att den skulle representera en syreatom som har beteckningen O. Facit: Onoterad

   Radera
  2. Ja syreatom var kanske liiiite väl långsökt. ;)

   Radera
  3. Haha ja, jag är beredd att hålla med. Jag tror att jag är lite skadad när det kommer till kemiska beteckningar. Jag lärde mig hela periodiska systemet i gymnasiet. Gillar att lösa korsord. Och så gillar jag Breaking Bad!

   Radera